Tuinonderhoud Naarden

groeibegeleiding advies

Het tuinonderhoud in Naarden is bij ons in goede handen, we beschikken over een ruime ervaring met het onderhoud van tuinen. Weet u niet goed wanneer u de beplanting dient te snoeien of durft u het niet zomaar aan een plant kaal te knippen? Wij weten wanneer we een plant dienen te kortwieken of wanneer we deze aan de andere kant beter nog even uit kunnen laten lopen. Met name tijdens de eerste twee jaar na de aanleg is het tuinonderhoud in Naarden van groot belang, dit helpt om de tuin uit te laten lopen tot het ontwerp zoals u dat in gedachten had..

Eerste twee jaar

We zorgen er de eerste twee jaar graag voor dat het tuinonderhoud in Naarden helpt om de tuin mooi uit te laten lopen. Uiteraard kunnen we u ook daarna goed van dienst zijn met het onderhoud in de tuin, bijvoorbeeld om te voorkomen dat het u boven het hoofd groeit en u door de bekende bomen het bos niet meer ziet. Weet u niet goed welke planten u klein dient te houden en welke u aan de andere kant juist lekker hun gang kunt laten gaan? Wij kunnen het tuinonderhoud in Naarden voor u verzorgen en u daar goed over adviseren, zodat de tuin er op ieder moment mooi bij zal liggen.

moderne_tuin6
groene tips advies

Onderhoud van de tuin in Naarden

We verzorgen graag het onderhoud van de tuin in Naarden, vanuit onze groene vingers en onze passie voor mooie tuinen. Wij worden vrolijk van een tuin die er mooi bij staat, waarin de planten hun gang kunnen gaan en de verschillende elementen onderling goed tot hun recht komen. Benieuwd hoe we het tuinonderhoud in Naarden voor u zouden verzorgen of wat de kosten zijn? Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte, op basis waarvan we graag voor u aan de slag gaan.