Tuinonderhoud Diemen

groeibegeleiding advies

Kent u het belang van goed tuinonderhoud in Diemen en zoekt u daarvoor naar een specialist? Het is met name tijdens de eerste twee jaar na de aanleg van een tuin van groot belang om deze goed te onderhouden. Net na de aanplant helpt het onderhoud het gewenste beeld te creëren, bepaalde planten zullen moeten uitlopen terwijl het van belang is om anderen juist korter te houden. Wij verzorgen het tuinonderhoud in Diemen voor u. U heeft er op die manier zelf geen omkijken naar, terwijl u zeker kunt zijn van een stralende tuin die er na 2 jaar prachtig bij staat.

Eerste twee jaar

Tijdens de eerste twee jaar kunt u voor het tuinonderhoud in Diemen het best gebruik maken van een onderhoudsovereenkomst. We spreken een vaste prijs met u af, op basis waarvan we er gedurende die periode voor zorgen dat we uw tuin netjes zullen bijhouden. We zorgen voor het onderhoud wanneer de tuin dat nodig heeft en houden uiteraard ook de overige elementen voor u in de gaten. Ook na de eerste twee jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor tuinonderhoud in Diemen, wij hebben de groene vingers waar u naar op zoek bent.

moderne_tuin6
groene tips advies

Onderhoud van de tuin in Diemen

We verzorgen het onderhoud van de tuin in Diemen, op basis van onze uitgebreide ervaring met de diverse planten en bijvoorbeeld de relatie tot de sierbestrating waar u gebruik van maakt. Heeft u zelf de tijd niet om het onderhoud te plegen of mist u het ‘gevoel’ voor de planten? Geen probleem, u kunt ons het tuinonderhoud in Diemen uit handen geven, we zijn u daar graag mee van dienst. Benieuwd hoe voordelig u gebruik kunt maken van het tuinonderhoud of hoe vaak we gemiddeld langskomen? Neem contact op voor meer informatie.