Tuinaanleg Naarden

Buunk_Metze_2006_010

De tuinaanleg in Naarden uit handen geven aan een ervaren hovenier? Wij hebben de groene vingers waar u naar zoekt, we hebben een uitgebreide ervaring met verschillende tuinen. Wilt u een heel moderne tuin laten aanleggen of gaat u aan de andere kant voor een klassieke uitstraling? We kunnen zowel de sierbestrating als de beplanting voor u verzorgen en zijn u na de tuinaanleg in Naarden uiteraard graag van dienst met het tuinonderhoud. We kunnen u vanaf het ontwerp tot aan de aanleg en het onderhoud van dienst zijn, zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de tuin.

Passend tuinontwerp

De tuinaanleg in Naarden vindt doorgaans plaats op basis van een ontwerp, waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn. We kijken naar de uitstraling van de woning en bijvoorbeeld de elementen die al in de tuin aanwezig zijn. Wilt u de tuin volledig op de schop gooien of zoekt u naar een aanvulling door middel van sierbestrating of bepaalde beplanting? We maken een passend tuinontwerp. Op basis daarvan kunnen we u van dienst zijn met de tuinaanleg in Naarden, we zorgen ervoor dat er een prachtig geheel ontstaat waar u op een mooie zomeravond kunt genieten van een goed glas wijn en een blokje kaas.

Buunk_Metze_2006_001
DSC01451

Aanleg van de tuin in Naarden

We kunnen u goed van dienst zijn met de tuinaanleg in Naarden, net als met het onderhoud dat met name tijdens de eerste twee jaren van groot belang is. Heeft u zelf de groene vingers om de tuin bij te houden of zou u daarvoor graag gebruik maken van een ervaren hovenier die de juiste verzorging biedt? Wij kunnen u ook na de tuinaanleg in Naarden goed van dienst zijn. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, op basis waarvan we graag voor u aan de slag gaan.