Tuinaanleg Diemen

Buunk_Metze_2006_010

Tuinaanleg in Diemen laten verzorgen, het liefst door ervaren tuinontwerpers of tuinarchitecten? We beschikken over een behoorlijke expertise en ervaring, maar werken daarnaast samen met diverse externe specialisten. Zoekt u naar een bepaald ontwerp waar we zelf niet de ervaring mee hebben? We werken binnen een netwerk van verschillende tuinontwerpers en tuinarchitecten, waardoor we die uitstekend voor uw aanvraag kunnen inschakelen. Zij verzorgen het ontwerp, wij kunnen de tuinaanleg in Diemen vervolgens voor u verzorgen. Op die manier kunnen we u vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van dienst zijn en kunt u rekenen op een professionele begeleiding van A tot Z.

Ontwerpplan

De professionele tuinontwerpers en tuinarchitecten gaan op basis van uw wensen aan de slag of kunnen u aangeven wat er mogelijk is. Zoekt u naar inspiratie of heeft u aan de andere kant juist heel helder voor de geest hoe de tuin eruit zou moeten zien en welke elementen voor u van belang zijn? Aan de hand van een ontwerpplan kunt u aangeven in hoeverre het idee voor de tuin aansluit bij wat u zoekt. Is het ontwerpplan naar wens? Dan gaan we op basis daarvan voor u aan de slag met de tuinaanleg in Diemen, we zorgen voor zowel de bestrating als de beplanting.

Buunk_Metze_2006_001
DSC01451

Tuinaanleg in Diemen

We verzorgen de tuinaanleg in Diemen en kunnen ons daarbij richten op de verschillende elementen in de tuin. Wilt u bepaalde beplanting in de tuin laten aanbrengen of zoekt u naar mogelijkheden op het gebied van bestrating? We kunnen u daar op voorhand meer over vertellen en u vervolgens goed van dienst zijn. We werken vlot en vakkundig, zodat u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden. Het resultaat? We zorgen vlot voor de tuinaanleg in Diemen, zodat u kunt rekenen op een mooie nieuwe tuin of we de bekende puntjes voor u op de ā€˜iā€™ zetten. Neem contact op voor meer informatie.