Tuinaanleg Amsterdam

Buunk_Metze_2006_010

Tuinaanleg Amsterdam

Tuinaanleg in Amsterdam vraagt om een vakkundige aanpak, in combinatie met een uitgebreide ervaring. Wij luisteren goed naar uw wensen en gaan daarmee aan de slag om tot een eerste ontwerp te komen. Na akkoord op het ontwerp stellen we de offerte voor de tuinaanleg in Amsterdam op, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Uiteraard zorgen we graag voor zowel de bestrating, de beplanting als de overige elementen, wellicht wilt u gebruik maken van een vijver in de tuin.

Tuinaanleg met boomwerk of op het dak

Vervolgens gaan we aan de slag met de tuinaanleg in Amsterdam, we zorgen onder andere voor het boomwerk, de tuinverlichting en desgewenst de aanleg van een complete daktuin. Heeft u een mooi dakterras tot uw beschikking, maar mist u daar het groen dat zorgt voor de uitstraling van een echte tuin? Wij gaan ermee aan de slag en zorgen op de juiste plaatsen voor de aanleg van groene of gekleurde beplanting. Op die manier is uw tuinaanleg in Amsterdam bij ons in goede handen, dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we proactief met u mee denken en gaan we vakkundig voor u aan de slag.

Buunk_Metze_2006_001
DSC01451

Vakkundige tuinaanleg in Amsterdam

We zorgen voor een vakkundige tuinaanleg in Amsterdam, waarbij we onder andere rekening kunnen houden met de hydrocultuur, of kunnen zorgen voor een prachtige vijver waar u dag in, dag uit van kunt genieten. Wilt u een bijzondere waterpartij laten aanleggen, of vindt u het vooral van belang dat de beplanting gedurende heel het jaar voor een bijzondere uitstraling zorgt? Wij gaan vakkundig aan de slag met uw tuinaanleg in Amsterdam, op basis van het goedgekeurde ontwerp. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, of heeft u specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.