Stratenmaker Diemen

DSC01217

Stratenmaker Diemen

Een stratenmaker in Diemen nodig en benieuwd wie u daarvoor het best kunt inschakelen? Wij zorgen voor een helder plan om het straatwerk van de tuin te ontwerpen, net als de beplanting en eventuele andere onderdelen die u uit handen wilt geven. Wilt u de complete tuin opnieuw laten inrichten of gaat het u puur om het straatwerk? We gaan er in de beide gevallen graag voor u mee aan de slag, wij zorgen er als stratenmaker in Diemen voor dat de tuin eruit komt te zien zoals u dat wenst.

Helder plan in Diemen

We werken als stratenmaker in Diemen altijd op basis van een helder plan, zodat goed duidelijk is hoe de tuin eruit komt te zien en welke materialen we daarvoor bijvoorbeeld gebruiken. Welk type steen heeft uw voorkeur en wenst u een strak en rechtlijnig ontwerp of zoekt u aan de andere kant juist naar een creatief geheel? We zorgen er als stratenmaker in Diemen voor dat we u van dienst zijn op basis van uw wensen, waarbij we u vanuit onze ervaring uiteraard kunnen aangeven wat er mogelijk is. We helpen u graag inspiratie op te doen, zodat we een mooie tuin voor u kunnen aanleggen.

DSC01221
Buunk_Metze_2006_004

Straatwerk met de beste stenen

We werken als stratenmaker in Diemen bij voorkeur met de beste materialen. Wenst u een oprit met klinkers, een tuinpad met natuurstenen tegels of een terras op basis van een mozaïek? Wij gaan voor u aan de slag met het type steen dat u wenst of kunnen u helder aangeven wat er beschikbaar is. We zorgen er als stratenmaker in Diemen in ieder geval voor dat u kunt rekenen op een stralend resultaat bij u in de tuin.
Meer weten over onze activiteiten als stratenmaker in Diemen of benieuwd welke andere tuinen we reeds hebben gedaan? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.