Stratenmaker Amsterdam

DSC01217

Stratenmaker Amsterdam

We zijn een ervaren stratenmaker in Amsterdam, we hebben tal van tuinen bestraat en kunnen u daardoor goed adviseren. Zoekt u naar een stratenmaker voor een kleine tuin of heeft u juist een mooie grote tuin waarin u zoekt naar creatieve ontwerpen? Van een creatief tuinpad van natuursteen van voor naar achter tot een eenvoudig ontwerp voor een terras tegen uw woning aan, we gaan er als stratenmaker in Amsterdam graag voor u mee aan de slag. Uiteraard kunnen we u adviseren over de te gebruiken materialen en de toepassing daarvan.

Ontwerp maken in Amsterdam

We kunnen voor u het ontwerp maken voor uw tuin in Amsterdam, waarbij we ons naast het straatwerk ook op de andere elementen kunnen richten. We hebben een uitgebreide ervaring als stratenmaker in Amsterdam en werken bovendien aan de beplanting, het onderhoud van de tuin of het complete ontwerp. Benieuwd hoe we het straatwerk integreren binnen de rest van het ontwerp of hoe we ervoor zorgen dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten? Het zijn zaken waar we u als stratenmaker in Amsterdam uitstekend over kunnen vertellen.

DSC01221
Buunk_Metze_2006_004

Realisatie in overleg met stratenmaker

We maken als stratenmaker in Amsterdam niet alleen de plannen voor de tuin, we gaan daar daarnaast daadwerkelijk voor u mee aan de slag. We trekken onze werkschoenen aan en maken de ondergrond netjes egaal, om die vervolgens aan te trillen en het straatwerk aan te brengen. Dankzij de professionele materialen en gereedschappen die we daarvoor gebruiken kunnen we u als stratenmaker in Amsterdam vlot van dienst zijn, op basis van pure kwaliteit.
Direct een offerte aanvragen bij een ervaren stratenmaker in Amsterdam? Neem contact op, dan gaan we graag voor u aan de slag.