Schutting Duivendrecht

DSC01217

Schutting Duivendrecht

Een schutting in Duivendrecht laten plaatsen en benieuwd naar onze werkwijze? Het is allereerst van belang te bepalen welk type schutting u wenst. Gaat het om een hoge gesloten schutting, een halfhoge of lage schutting of wellicht een schutting met een sierlijk karakter waar u op bepaalde punten doorheen kunt kijken? Vervolgens kunnen we u adviseren over het materiaal van de schutting in Duivendrecht, waarbij we zoveel mogelijk duurzame keuzes maken. We zorgen er op die manier voor dat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is, om daarna voor u aan de slag te gaan.

Tuinspecialist in Duivendrecht

We kunnen u goed van dienst zijn met de schutting in Duivendrecht, daarnaast zijn we een veelzijdige tuinspecialist. Wenst u een ontwerp te laten maken voor de rest van de tuin of wilt u de beplanting uit handen geven aan een ervaren hovenier? We stemmen de beplanting graag af op de schutting die we plaatsen, bijvoorbeeld met betrekking tot de hoeveelheid schaduw die er valt in de tuin. Wat dat betreft kunnen we u van dienst zijn met de verschillende elementen in de tuin. Gaat het u puur om de schutting in Duivendrecht? Die kunnen we bestellen, leveren en uiteraard ook netjes voor u plaatsen.

DSC01221
Buunk_Metze_2006_004

Schutting en de rest van de tuin

We kunnen de schutting in Duivendrecht en de rest van de tuin verzorgen of ons specifiek richten op het houtwerk. We zijn van verschillende markten thuis en hanteren standaard scherpe tarieven. We maken gebruik van professionele gereedschappen, duurzame houten materialen en hanteren een vlotte werkwijze op basis van onze uitgebreide ervaring. Het resultaat? Wij zorgen voor de schutting in Duivendrecht die u wenst.
Meer weten over de materialen die we gebruiken of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw schutting? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.