Schutting Badhoevedorp

DSC01217

Schutting Badhoevedorp

U zorgt met een schutting in Badhoevedorp eenvoudig voor meer privacy in de tuin, al hoeft dat natuurlijk niet ten koste te gaan van het sierlijke ontwerp of het contact met de buren. Wist u dat u bijvoorbeeld (gedeeltelijk) gebruik kunt maken van een lage of halfhoge schutting? We zorgen er daarmee voor dat u wel voor wat privacy of schaduw voor de planten kunt zorgen, zonder dat u het contact met de buren verliest. Bovendien zorgen we graag voor een sierlijke schutting in Badhoevedorp, waarmee we voorkomen dat u zich opgesloten zal voelen in uw eigen tuin. Er is van alles mogelijk, waarbij we altijd werken met hoge kwaliteit hout.

Privacy in Badhoevedorp

Vindt u het vooral van belang om er met de schutting in Badhoevedorp voor te zorgen dat u meer privacy kunt genieten? Het is geen prettig idee wanneer u in de tuin zit en iedereen met u mee kan kijken, vandaar dat we in Nederland graag gebruik maken van de schutting. We begrijpen dat uitstekend en zijn u er daarom graag mee van dienst. Wenst u een hoge schutting in Badhoevedorp of wilt u er met een lager model met doorkijkmogelijkheden voor zorgen dat de gewenste afscheiding ontstaat? We kunnen u verschillende voorbeelden laten zien en u daar bovendien goed over adviseren.

DSC01221
Buunk_Metze_2006_004

Schutting in iedere gewenste kleur

Uiteraard kunnen we de schutting in Badhoevedorp in iedere gewenste kleur uitvoeren, bijvoorbeeld op basis van het type hout en afwerking dat we kiezen. Heeft u elders een voorbeeld van een schutting gezien dat u aanspreekt of bent u benieuwd naar onze referenties op dat gebied? We zorgen er daarmee graag voor dat u de schutting kunt laten plaatsen die u wenst.
Direct een offerte aanvragen voor uw type schutting in Badhoevedorp of op zoek naar inspiratie? Neem contact met ons op, we horen graag van u.