Over Buunk

Buunk-Metze Hoveniers ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinen voor ieder budget. Samen met u bedenken we een mooi ontwerp voor uw tuin of dakterras, passend bij uw woonsituatie.

Laat u verrassen door onze rijke ervaring en vaardigheden op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud.
Naast het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen voert Buunk-Metze Hoveniers ook opdrachten uit voor bedrijven en (semi)overheid. Onze expertise is veelzijdig te noemen: aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen, interieurbeplanting, speeltuinen en speeltoestellen voor bijv. scholen en kinderdagverblijven en andere groenprojecten.

Buunk-Metze Hoveniers maakt gebruik van eigen materieel, werkt met geschoold en gespecialiseerd personeel en maakt gebruik van duurzame producten. Door onze jarenlange ervaring werken wij effectief en realiseren wij ook uw project tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Buunk-Metze Hoveniers denkt met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Onze mensen

Ton Buunk

Ex-topsporter Ton Buunk heeft als captain van het Nederlandse waterpoloteam aan vier Olympische Spelen meegedaan en niet onverdienstelijk! En heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het hoveniersvak.

Uw eerste contactpersoon bij Buunk-Metze Hoveniers is Heleen. Zij zorgt ervoor datuw vraag of verzoek bij de juiste medewerker terecht komt.