Hovenier Amsterdam

groeibegeleiding advies

Hovenier Amsterdam

Bent u op zoek naar een hovenier in Amsterdam? We werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en kunnen u daardoor uitstekend van dienst zijn. Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen, of het dakterras op een bijzondere manier inrichten? We kunnen u van dienst zijn met zowel de beplanting als de bestrating, waardoor we als hovenier in Amsterdam werken aan het idee dat u voor ogen heeft. Uiteraard zijn we u stap voor stap van dienst, na akkoord op het ontwerp brengen we u de offerte uit voor de aanleg.

Ervaren hovenier

We zorgen er als ervaren hovenier in Amsterdam voor dat we actief met u kunnen meedenken. We dragen mogelijkheden aan voor de tuin, of zorgen ervoor dat we uw plannen direct toetsen tegen de haalbaarheid. Dit voorkomt problemen achteraf en zorgt ervoor dat we u als hovenier in Amsterdam uitstekend van dienst kunnen zijn met een prachtige tuin. Heeft u al een beeld van een mooie waterpartij, de bestrating of wellicht de planten die u wilt gebruiken? Ook indien u alleen een algemeen beeld van de tuin heeft kunnen we u daar als hovenier in Amsterdam goed mee van dienst zijn.

boom advies
groene tips advies

Hovenier in Amsterdam

Zoekt u naar een hovenier in Amsterdam die u zowel een algeheel tuinontwerp als een gedetailleerd beplantingsplan kan aanleveren? We benoemen de verschillende planten en geven aan wanneer deze mooi tot bloei komen. Daarnaast kunnen we u natuurlijk van dienst zijn met de tuinverlichting, het boomwerk en het onderhoud van de tuin. We zijn wat dat betreft een veelzijdige hovenier in Amsterdam, tot aan het grondwerk aan toe. Wenst u een offerte te ontvangen, of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.