Grafonderhoud

shutterstock_64075429

Nabestaanden zijn verantwoordelijk voor het grafonderhoud, u bent verantwoordelijk om dit netjes bij te houden. Mist u de tijd of geeft u het onderhoud van het graf liever uit handen aan een ervaren hovenier? We kunnen u er goed mee van dienst zijn. We kunnen de grafsteen netjes schoonhouden en daarnaast de grafbeplanting voor u bijhouden. Het grafonderhoud zorgt voor een waardige uitstraling, waarmee u iemand een mooie laatste eer kunt bewijzen.

Graf laten verzorgen

Heeft u er zelf niet de tijd voor of mist u de groene vingers om goed voor het grafonderhoud te kunnen zorgen? In die gevallen is het verstandig om dit uit handen te geven. Wij kunnen het grafonderhoud voor u verzorgen, uiteraard op basis van uw specifieke wensen. Wilt u het volledige grafonderhoud uit handen geven of gaat het u juist om specifieke elementen? Wij passen ons er graag op aan, zodat u het grafonderhoud kunt laten verzorgen op de wijze zoals u dat voor zich ziet.

grafverzorging
graf2

Aanleg graftuintje

Behalve het onderhoud kunnen wij tevens een graftuintje aanleggen. We kunnen adviseren over de beplanting. Daarnaast kunnen we split of grind uitvoeren en desgewenst uw eigen ontwerp uitvoeren.

Neem contact op voor meer informatie over het grafonderhoud, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag of brengen we u een vrijblijvende offerte uit .