Grafonderhoud Weesp

shutterstock_64075429

Grafonderhoud Weesp

Grafonderhoud in Weesp is één van uw grote zorgen? U krijgt het door omstandigheden moeilijk om het graf te blijven verzorgen? Wij begrijpen dit volledig en wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Zonder dat u er omkijken naar heeft, kan u toch fier zijn op een waardig graf van uw dierbare. Bij grafonderhoud in Weesp nemen wij de verzorging uit uw handen zodat u met een gerust gemoed aan de overledene kan denken. Wij zijn specialisten en het is ons beroep om graven te onderhouden. Maar evengoed luisteren wij naar uw noden en voeren deze correct en binnen de afgesproken tijd uit.

Onderhoud en verzorging van het graf

Bij grafonderhoud in Weesp richten wij ons op het totale uitzicht van het graf. Niet enkel de zerk en het monument worden aangepakt. Wij verzorgen ook de bloemen en de beplanting. We harken de aarde los en verversen ze. Wij letten op verzakkingen, scheurtjes of beschadigingen van het graf en melden deze aan u. Indien gewenst, herstellen wij deze. In de winter houden wij het graf sneeuw- en ijsvrij. Na regenperiodes verwijderen wij algen en mos. Het grind rond het graf krijgt eveneens onze aandacht. Met deze en eventueel andere taken zorgen wij voor een perfect onderhouden graf. Wij onderhouden het graf zo vaak u wenst.

^3BBE74231063EB29B1909A1DA4E82F6581A4C1C5A9C6D28921^pimgpsh_fullsize_distr
^E281DAC97F30608934B7972629EC7DDC839B5CF6D3D2CC0A7A^pimgpsh_fullsize_distr

Verzorgd en waardig graf in Weesp

Grafonderhoud Weesp is belangrijk voor u en wij willen deze zorg van u overnemen. Wenst u een eenmalig of regelmatig onderhoud? Wenst u een volledig pakket of gaat u zelf nog taken uitvoeren? Wij bespreken dit uitgebreid met u en stemmen onze taken hierop af. Wilt u meer weten over grafonderhoud in Weesp en wenst u een offerte hiervoor te ontvangen? Contacteer ons per telefoon, via mail of via onze website. Wij horen graag van u hoe wij u van dienst kunnen zijn.