Grafonderhoud Abcoude

shutterstock_64075429

Grafonderhoud Abcoude

U wenst het grafonderhoud in Abcoude te laten verzorgen? U hebt wellicht weinig tijd of geen al te groene vingers om dit zelf te doen. Toch voelt u zich verantwoordelijk voor het graf van uw geliefde overledene. U wenst dan ook dat het graf er piekfijn bij ligt. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Het grafonderhoud in Abcoude is voor ons een totaalpakket waarbij we zowel het graf als de omgeving bekijken. U zal voortaan een waardige plaats hebben om uw dierbare te gedenken.

Verzorging en grafonderhoud in Abcoude

Het grafonderhoud in Abcoude omvat verschillende uiteenlopende taken. Afhankelijk van wat u wenst, voeren wij deze uit op een professionele manier. Wij reinigen de zerk en het monument. Wij verwijderen onkruid, dode bladeren, vuil, mos en algen. Het grind rond het graf wordt grondig bekeken, netjes gelegd en eventueel gereinigd. Wij controleren beschadiging, loszittende delen en verzakkingen en melden dit aan u. Indien mogelijk herstellen we deze. Bloemen en planten worden regelmatig vervangen. Ook andere taken nemen wij op ons als u dat wenst. Onderling kunnen we afspreken hoe vaak dit onderhoud nodig is. Zelfs voor een eenmalig grafonderhoud in Abcoude mag u op ons rekenen.

^3BBE74231063EB29B1909A1DA4E82F6581A4C1C5A9C6D28921^pimgpsh_fullsize_distr
^E281DAC97F30608934B7972629EC7DDC839B5CF6D3D2CC0A7A^pimgpsh_fullsize_distr

Net graf in Abcoude

Het grafonderhoud in Abcoude zorgt ervoor dat het graf van de overledene er op elk ogenblik waardig en netjes bij ligt. Het is onze fierheid om een mooie begraafplaats te bieden aan uw geliefde persoon. Wij nemen de taken die u niet kan uitvoeren uit uw handen zonder dat u er nog omkijken naar heeft. Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Contacteer ons en laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Een eenvoudige telefoon, mail of berichtje via onze website volstaan. Wij geven u graag meer informatie en bespreken met u de verschillende mogelijkheden voor een grafonderhoud in Abcoude of omstreken.