Tuinonderhoud

Is uw tuin eenmaal aangelegd, dan assisteren wij u graag bij het tuinonderhoud. Juist in de eerste twee jaar na aanplanting heeft een tuin deskundige begeleiding nodig om het gewenste beeld te bereiken. U kunt hiervoor een onderhoudsovereenkomst afsluiten.

Bestratingen borstelen
Boomwerken
Tuinonderhoud

Tuinaanleg

Dakterrassen

Kantoorbeplanting

Bestrating borstelen

Bestrating borstelen en boomwerken

Tot het tuinonderhoud behoren bijvoorbeeld het borstelen van de bestrating of de vlonder en boomwerk dat we kunnen uitvoeren. We borstelen bestrating om onkruid en mos te verwijderen, zonder dat we daar gif voor nodig hebben. We zorgen voor een milieuvriendelijke werkwijze, die er effectief voor zorgt dat uw tuinpad, terras, vlonder of oprit er weer als nieuw uit komt te zien.

Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met boomwerk. Wilt u een boom laten snoeien of zelfs kappen? Gaat het u om het planten van een nieuwe boom en wenst u advies over het type boom dat u het best kunt laten plaatsen? Wij zijn de specialisten in verschillende vormen van tuinonderhoud, onze ervaren hoveniers zijn u er graag

Overig tuinonderhoud

Daarnaast kunnen we andere vormen van tuinonderhoud voor u uitvoeren. Gaat het u bijvoorbeeld om het eenmalig groot onderhoud van de tuin of wilt u de tuin klaarmaken voor de winter? We kunnen een voorjaarsbeurt verzorgen of het gazononderhoud voor onze rekening nemen. Tot het tuinonderhoud behoren diensten als het knippen van hagen en het vormen daarvan, daarnaast zorgen we ervoor dat de tuin er gedurende heel het jaar netjes uit blijft zien.

Wilt u een bedrijfstuin laten onderhouden, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft? Wij zorgen voor het onderhoud van de tuin, zodat u een representatieve indruk kunt maken of u zelf kunt genieten van een tuin die er prachtig bij ligt. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, we gaan graag voor u aan de slag met het tuinonderhoud.

shutterstock_174493268