Tuinaanleg

Buunk-Metze Hoveniers is een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat tuinaanleg van begin tot eind vakkundig verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke markt. Wij realiseren uw nieuwe tuin of dakterras aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp.

Heeft u een tuinontwerp uitgekozen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor de aanleg. Na goedkeuring van de offerte wordt uw tuinaanleg in de planning vastgelegd en worden niet in voorraad zijnde materialen besteld. Daarna kan de aanleg beginnen!

Wij kunnen uiteraard zelf het ontwerpplan voor u verzorgen, maar het komt ook regelmatig voor dat wij tuinontwerpen realiseren van externe tuinontwerpers en tuinarchitecten. Deze tuinontwerpen worden altijd gerealiseerd in goed overleg met de betrokkenen.

Alle diensten

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Dakterrassen

Kantoorbeplanting

dakterras

Bestratingen en schuttingen

De bestrating is een essentieel onderdeel van de tuin. We kunnen een terras, tuinpad of een oprit verzorgen. Bovendien werken we voor zowel particulieren als bedrijven. Gebruik maken van siertegels, keramische tegels of natuursteen voor een terras? Een parkeerplaats of oprit laten bestraten met (sier)klinkers? Wij draaien er onze hand niet voor om.

Daarnaast verzorgen we de aanleg van schuttingen. We adviseren u graag over de beschikbare materialen.

Kunstgras en vijvers

Kunstgras in de tuin vraagt om het gebruik van hoogwaardige materialen met 10 jaar garantie. We helpen u het glimmen van het kunststof te voorkomen en zorgen voor een natuurlijke uitstraling en natuurlijk gedrag van het kunstgras. Het zorgt voor een onderhoudsvriendelijk element in de tuin, waar bijvoorbeeld de kinderen fijn op kunnen spelen.
Een vijver voegt een extra dimensie toe aan de tuin. We kunnen u van dienst zijn met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de vijver. U heeft er zelf geen omkijken naar, terwijl u dagelijks geniet van het klaterende water en de frisse vijverbeplanting er omheen.

shutterstock_410967205
shutterstock_304307447

Drainage, grind en split

Drainage laten aanleggen in de tuin? Indien u last heeft van wateroverlast of u dat wilt voorkomen is het verstandig om gebruik te maken van drainage. Wij beoordelen de situatie en kunnen dit vakkundig voor u aanleggen.

Tenslotte zijn we specialist in grind en split, we vertellen u graag meer over de materialen die daarvoor beschikbaar zijn. Dit helpt het regenwater gemakkelijk weg te lopen, terwijl het zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de tuin en bovendien een stevige en stabiele ondergrond.