Dakterras

Dakterras laten aanleggen of zoekt u een hovenier voor het onderhoud daarvan? Het standaard dakterras bestaat uit een houten vlonder en een paar plantenbakken, er is echter veel meer mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld uw zitmeubelen integreren in de plantenbakken of zorgen voor een groene oase op basis van voldoende privacy. Benieuwd naar hoe we andere dakterrassen recent hebben vormgegeven of wat er mogelijk is op basis van de verschillende hoogwaardige materialen? We vertellen u er graag meer over, we hebben een uitgebreide ervaring met diverse toepassingen.

Onwerp dakterras
Aanleg dakterras
Onderhoud dakterras

Alle diensten

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Dakterrassen

Kantoorbeplanting

dakterrasonderhoud

Aanleg dakterras

We kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met de aanleg van een dakterras. We zorgen in eerste instantie voor het ontwerp, waarbij we uiteraard uitgaan van uw wensen met betrekking tot de stijl en de hoeveelheid ruimte die u wenst. Wilt u graag een groot terras behouden waar u met familie en vrienden kunt genieten of zoekt u naar een knus dakterras op basis van meerdere vormen van beplanting? We gaan uit van uw wensen en zorgen voor een helder ontwerp dat daarbij aansluit. Vervolgens kunnen we de daadwerkelijke aanleg van het dakterras voor u verzorgen. We maken gebruik van diverse vormen van beplanting en hoogwaardige materialen, uiteraard kunnen we u adviseren over het onderhoud daarvan of ook dat voor u uit handen nemen.

Onderhoud dakterras

We kunnen het onderhoud van het dakterras verzorgen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. We helpen op die manier de levensduur van de houten vlonder te verlengen en zorgen ervoor dat we ons op de beplanting richten die u heeft staan. Wilt u een deel van het onderhoud voor het dakterras uit handen geven of gaat het u aan de andere kant om het volledige onderhoud? Geen probleem, we stemmen het onderhoud af op uw wensen.

Uw dakterras laten onderhouden of vrijblijvend een offerte voor de aanleg ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

dakterras onderhoud