Diensten

Buunk-Metze Hoveniers is een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat tuinaanleg van begin tot eind vakkundig verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke markt. Wij realiseren uw nieuwe tuin of dakterras aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp.

Heeft u een tuinontwerp uitgekozen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor de aanleg. Na goedkeuring van de offerte wordt uw tuinaanleg in de planning vastgelegd en worden niet in voorraad zijnde materialen besteld. Daarna kan de aanleg beginnen!

Wij kunnen uiteraard zelf het ontwerpplan voor u verzorgen, maar het komt ook regelmatig voor dat wij tuinontwerpen realiseren van externe tuinontwerpers en tuinarchitecten. Deze tuinontwerpen worden altijd gerealiseerd in goed overleg met de betrokkenen.

diensten tuin

Alle diensten

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Dakterrassen

Dakterrassen

Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting

diensten oevertuin

Naast het tuinontwerp kunnen wij ook een gedetailleerd beplantingsplan verzorgen waarmee u nog beter inzicht krijgt in het beoogde eindbeeld van de tuin.

Is uw tuin eenmaal aangelegd, dan assisteren wij u graag bij het tuinonderhoud. Juist in de eerste twee jaar na aanplant heeft een tuin deskundige begeleiding nodig om het gewenste beeld te bereiken. U kunt hiervoor een onderhoudsovereenkomst afsluiten.
Wilt u meer weten over deze producten en diensten
Neem vrijblijvend contact op met Buunk-Metze Hoveniers. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.