Dakterras Naarden

DSC01672

Heeft u een dakterras in Naarden dat u wilt laten opknappen of wilt u de ruimte die er beschikbaar is nu eindelijk eens op een goede manier gaan gebruiken? Wij kunnen u er goed mee van dienst zijn, we beschikken over de expertise en ervaring om een prachtig dakterras te realiseren. Wilt u graag genieten van het uitzicht, zonder dat u aan de andere kant uw privacy hoeft op te geven? Wij zorgen voor de balans waar u naar zoekt. Op die manier kunt u een dakterras in Naarden laten realiseren, eventueel in combinatie met een beplantingsplan om wat meer sfeer en een natuurlijke uitstraling aan te brengen.

Beplantingsplan

We zijn u graag van dienst met een beplantingsplan voor in de tuin, maar wist u dat het ook op een dakterras in Naarden een uitstekend idee is om een aantal planten neer te zetten? We kunnen u adviseren over het type planten dat u het best in de bakken kunt zetten of welke combinaties ervoor zorgen dat u gedurende het jaar een mooi bloeiend geheel neer kunt zetten. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel het dakterras in Naarden als advies met betrekking tot de beplanting, eventuele bestrating of het volledige plan voor uw tuin.

scheerens 008
scheerens 003

Dakterras in Naarden

Een dakterras in Naarden draagt op een heerlijke manier bij aan het gevoel van buiten, wij zorgen ervoor dat u ontspannen kunt genieten van de mooie dagen van het jaar. Wilt u er ontspannen plaats kunnen nemen met vrienden of vindt het vooral van belang dat het dakterras in Naarden er gezellig bij komt te liggen? Wij kunnen u helpen een dakterras opnieuw te ontwerpen of hier eindelijk werk van te maken. Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte, op basis waarvan we u vervolgens graag van dienst zijn.