Dakterras Amsterdam

DSC01672

Dakterras Amsterdam

Heeft u een dakterras in Amsterdam, maar mist u daar de beplanting zoals die hoort bij een echte tuin? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dakterras, zodat u daar kunt genieten van de mooie zonnige momenten in het jaar? Wij hebben een uitgebreide ervaring met dergelijke dakterrassen in Amsterdam, waardoor we u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. We zorgen voor de aanleg van de beplanting en kunnen daarnaast zorgdragen voor het onderhoud. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken naar, terwijl u midden in de hoofdstad toch kunt rekenen op een echte tuin vol prachtige planten.

Sprankelend dakterras aanleggen

Het groen en de kleuren van planten zorgen voor een sprankelend geheel, iets waar we zowel in een reguliere tuin als op een dakterras in Amsterdam voor kunnen zorgen. Heeft u tot nu toe eigenlijk weinig gedaan met het dakterras in Amsterdam, of wilt u er direct vanaf het begin goed mee aan de slag? Wij maken graag een tuinontwerp voor uw dakterras, op basis van uw specifieke wensen en onze uitgebreide ervaring hiermee. Vervolgens kunnen we u na akkoord van dienst zijn met de daadwerkelijke aanleg van de beplanting op het dakterras, zodat u het gevoel heeft een reguliere tuin in de stappen.

scheerens 008
scheerens 003

Onderhoud van uw dakterras in Amsterdam

Wilt u ook het onderhoud voor uw dakterras in Amsterdam graag uit handen geven, of zoekt u naar tips om het terras zelf zo goed mogelijk bij te houden? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, of zorgen voor praktische tips die u direct zelf in de praktijk kunt brengen. Op die manier kunt u uw dakterras in Amsterdam zo lang mogelijk in een stralende conditie houden. Benieuwd naar de mogelijkheden, of op zoek naar een vrijblijvende offerte? Neem direct contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over onze ervaring en de mogelijkheden.